Timeplan høsten 2017

orna2Høsten 2017

Hei 🙂
Dette semesteret blir det også kurs på tirsdager og torsdager, og jeg kan med glede fortelle at jeg selv tar 2 av kursene 🙂 Vi starter 15.8 og 17.8.  Kursene varer i 12 uker.  Kjersti Sandanger og Susanne Lindholm-Storvik er instruktør på hvert sitt kurs.

Kjersti gikk på sitt første kurs som 18 åring og har siden hatt dansen som hobby. Hun har danset under flere instruktører i Stavanger og deltatt på kurser i inn og utland.Hun har i perioder undervist selv både nybegynnere og lett øvet nivå. Er glad i dansens mangfold og ikke minst den flotte musikken!

Susanne sier: Jeg har min første dansebakgrunn innen ballroom, hos Kathrine Andersson. Men har alltid vært fascinert av oriental musikk, kultur og dans. Derfor var det med fryd og glede jeg danset hos Monica Skar første gang for 16 år siden. Like etter startet jeg å danse hos Trine Charis, og har vært her siden 🙂

2005 ble et vendepunkt for meg, da jeg ble introdusert for ATS og Tribal fusion.

Jeg ble oppslukt av spekteret som her åpnet seg. Og har siden da vært med på, og holdt kurs, workshops og show i inn- og utland.

Kursene foregår i Kjellersalen på Siddis-stova/Bul-huset på Lassa, Rektor Oldensgt 17

Vi følger skoleruta, dvs at det er fri i høstferie samt evt. andre offentlige fridager.

 


TIMEPLAN VÅREN 2017

NÅR UKE TYPE KURS PRIS
Tirsdag 17.30 – 18.45 12 uker

Oppstart 15.8

Trinn 2 med Trine Charis

Øvelse gjør mester/små koreografisnutter. Da trinn 2 ofte trenger mer teknikktrening for å meste selve dansebiten, har jeg valgt å kjøre et kurs som ikke har en lengre koreografi.

Vi legger litt mer vekt på teknikk enn dans, og gjør det på en annen måte enn den tradisjonelle.

Dere lærer små snutter av koreografi til ulike sanger, utifra teknikkene vi trener på hver gang. På denne måten vil det ikke være så sårbart om dere mister 1 time eller 2.

Vi starter treningen med teknikker og kombinasjoner, og siste ca 20 minuttene blir det dans. Jeg gleder meg masse!

 

1.700,-

Tirsdag 19. – 20.15 12 uker

Oppstart 29.8

Nybegynner med Kjersti 

Teknikk og Koreografi.

Kurset for deg som aldri har prøvd magedans før, eller for deg som allerede har gjennomført et nybegynnerkurs men ønsker å repetere og/eller bli tryggere på bevegelsene. Alle teknikker blir nøye forklart, og grundig trent gjennom.

Målet for kurset er å ha gått gjennom og øvd på de mest vanlige grunnteknikker, samt fått satt disse i små kombinasjoner.

 

 

 Torsdag 17.30 – 18.45  12 uker

Oppstart 17.8

 Trinn 3 med Trine

Koreografi – oriental

Det er på tide med en oriental, så dette semesteret blir det koreografi. Musikk og dans er ikke bestemt, men det blir koreografi uten noe slør eller andre effekter.

 

1.700,-

 

 

 

 Torsdag 19-20.15  12 uker

Oppstart 17.8

Trinn 2/4  med Susanne

Teknikk og Koreografi Oriental Fusion

Dette er en moderne fusionkoreografi sterkt inspirert av folklorisk dans fra Irak og Gulf regionen (kawleeya og khaliji), så vel som orientalske og tribal elementer. Improvisasjon og dramatisk tolkning er hovedingredienser i denne stilen så i studio bruker vi små combos der vi jobber med teknikk og for personlige uttrykk. Dette er en fantastisk jordnær dans med høyt tempo og energiske rytmer – der energien i dansen kommer til å sørge for at vi avslutter hver time med smil om munnen og glimt i øyet.

 

1.700,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: